Evenimentul s-a încheiat

Daca ai fost înscris la acest eveniment poți vizualiza înregistrarea.

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul se adresează angajatorilor, managerilor, servicilor externe de securitate și sănătate în muncă, specialiștilor S.S.M. și H.R. din sectorul public și privat precum tuturor persoanelor interesate de MODIFICARILE SI NOUTATILE LEGISLATIVE SURVENITE IN 2022 pe linia securității și sănătății în muncă.

Organizat de

De ce să participi?

Evenimentul isi propune prezentarea și explicarea, acolo unde este cazul, a Noutaților Legislative din 2022 - survenite odată cu aprobarea în şedinţa de guvern din 23.02.2022 a modificărilor aduse la HG 1425/2006, în concordanţă cu Legea 208/2021 şi Legea 319/2006.

Prezentarea noilor prevederi legale vizează interpretarea și aplicarea corectă a acestora, atât a celor referitoare la comunicarea și cercetarea evenimentelor în care sunt implicați lucratori cât și a posibilității de a utiliza semnatura electronica si mediul online în emiterea și gestionarea documentelor aferente relațiilor de muncă și securității și sănătății în muncă.
Care sunt beneficiile participării la evenimetul organizat de INSPECTIA MUNCII ?

Pe parcursul evenimetului , Inspectorul General de Stat al Inspectiei Muncii - Dl Dantes Nicolae Bratu va prezenta noile modificarile aduse legislatie Securitatii si Sanatatii In Munca ,va expune puncte de vedere oficiale privitoare la punerea in aplicare a ultimelor prevederi legale si va raspunde intrebarilor cu cel mai important impact pentru participantii la eveniment.


Printre principalele subiecte supuse prezentarii si dezbaterii mentionam

  • Comunicarea si cercetarea accidentelor de munca inclusiv a celor produse in afara granitelor Romaniei
  • Utilizarea mediului online in activitatea de Securitate si Sanatate in Munca
  • Folsirea semnaturii electronice , avansata sau calificata pentru toate documentele din domeniu SSM / HR
  • Completarea fişei de instruire individuală si consemnarea instruirii în format electronic
  • Punerea la dispozitie a documentelor electronice cu prilejul controalelor efectuate de INSPECTA MUNCII
Cum se efectuează înscrierea la eveniment ?

Orice persoană interesată se poate înscrie GRATUIT prin accesarea butonului inscriere si completarea datelor de identificare în formularul online . Dupa inscriere se primeste un email de confirmare pe adresa inregistrata in formular.

Cum se va desfășura evenimentul ?

Evenimentul se va desfășura ONLINE pe platforma CONFERINTE.ro. În ziua evenimentului ( 04.03.2023 ) veţi primi la ora 09.30 , cu o ora inainte de inceperea evenimentului , la adresa cu care v-ati facut inscrierea , un email cu link-ul de acces (vă rugăm să verificați şi în Spam). Este recomandat să participați la workshop de pe laptop sau PC folosind ultima versiune de browser Google Chrome sau Mozilla Firefox.Agenda evenimentului

10:30

Modificari si Noutati Legislative aduse in domeniu Securitatii si Sanatatii in Munca - 2022

SPEAKER

Dantes Nicolae BRATU

Inspector General de Stat – Inspecția Muncii (IM)

Petrica Muresan

Doctorand Universitatea Transilvania Brasov ( digitalizarea activitatii de ssm) si CEO Platforma SSM.ro

Moderator