Evenimentul este incheiat

Daca ai fost inscris la acest eveniment poti vizualiza inregistrarea.

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul se adresează angajatorilor, managerilor, servicilor externe de securitate și sănătate în muncă, specialiștilor S.S.M. și H.R. din sectorul public și privat precum tuturor persoanelor interesate de MODIFICARILE SI NOUTATILE LEGISLATIVE SURVENITE IN 2022 pe linia securității și sănătății în muncă.

Organizat de

De ce să participi?

Workshop-ul își propune să prezinte participanţiilor soluţiile tehnice şi funcţiile pe care le oferă platforma SSM.ro în concordanţă cu noille modificari aduse de Legea 208/22.07.2021 si HG. 1425 /2006 privind utilizarea semnăturii electronice avansate sau semnăturii electronice calificate însoțite de marca temporală și sigiliul electronic calificat al angajatorului în domeniul relațiilor de muncă (H.R) și activităţii de securitate şi sănătate în muncă (S.S.M.)


Care sunt beneficiile participării la workshop-ul privind utilizarea aplicației SSM.ro?

Participarea la workshop familiarizează participanții cu etapele, conținutul și modul de utilizare al platformei SSM.ro. În prima parte a workshop-ului se vor oferi explicații teoretice generale privind Legea 208/22.07.2021 si noile modificari aduse la HG 1425 / 2006 , urmate de exemple practice, concrete, privind avantajele digitalizării activităţii de SSM şi HR. A doua parte a workshop-ului este interactivă, participanții având posibilitatea de a adresa întrebări speakerului pentru clarificarea unor eventuale aspecte insuficient înțelese. Despre ce se va discuta la workshop? Pe parcursul celor 3 ore de workshop vom detalia aspecte cu privire la: înscriere, logare, încărcarea documentelor, generarea documentelor, instruirea lucrătorilor, testarea cunostintelor, semnarea electronică a documentelor, descărcarea, arhivarea documentelor, politicile GDPR, securitatea informațiilor stocate în platformă si nu în ultimul rând modalitatea de punere la dispozitia organelor competente a documentelor necesare efectuării controlului ( în special ITM )

Cum se efectuează înscrierea la workshop?

Orice persoană interesată se poate înscrie GRATUIT prin accesarea butonului inscriere si completarea datelor de identificare în formularul online . Dupa inscriere se primeste un email de confirmare pe adresa inregistrata in formular.

Cum se va desfășura workshop-ul?

Workshop-ul se va desfășura ONLINE pe platforma Conferinte.ro. În ziua workshop-ului ( 02.11.2021 ) veţi primi la ora 09.00 un email cu link-ul de acces (vă rugăm să verificați şi în Spam). Este recomandat să participați la workshop de pe laptop sau PC folosind ultima versiune de browser Google Chrome sau Mozilla Firefox.


Workshop digitalizarea activitatii de SSM / PSI / HR

conform Legii 208/2021 - platforma SSM.ro

10:30

Modificari si Noutati Legislative aduse in domeniu Securitatii si Sanatatii in Munca - 2022

SPEAKERI

Dantes Nicolae BRATU

Inspector General de Stat – Inspecția Muncii (IM)

Petrica Muresan

Doctorand Universitatea Transilvania Brasov ( digitalizarea activitatii de ssm) si CEO Platforma SSM.ro

Moderatori