Cui se adresează ?


Managerilor tehnici din întreprinderi, lucrătorilor desemnați, lucrătorilor din serviciile interne și externe, managerilor de flote, proiectanților, autorităților (ex. inspectorilor de muncă din cadrul ITM), responsabililor cu mentenanța instalațiilor, montatorii instalațiilor, responsabililor cu siguranța.


Descarca Invitația la Campania Națională pentru Managementul Eficient al Riscurilor


Începând cu anul 2009, ARSSM a organizat anual și în mai multe județe din țară, Campania Națională pentru Siguranță Rutieră.


Campania are ca obiective principale:

  • Implicarea mai eficientă a autorităților în îmbunătățirea siguranței și infrastructurii rutiere și fluidizarea traficului rutier,
  • Constientizarea conducătorilor auto, în special tineri, privind riscurile și efectele dramatice ale accidentelor rutiere.


Siguranța rutieră este răspunderea noastră, a tuturor!


Managementul riscurilor la locurile de muncă, reprezintă nu numai o obligație legală, dar, înainte de toate, înseamnă protejarea lucrătorilor de accidente și de îmbolnăviri.


Managementul riscurilor, pentru a fi eficient, necesită cunoștințe și informații din mai multe domenii, iar acestea, corelate și analizate împreună, conduc la măsuri și acțiuni eficiente pentru creșterea siguranței locurilor de muncă și prevenirea accidentărilor.


Metodologiile prezentate, reprezintă informații și bune practici pentru oricine are ca răspundere securitatea și sănătatea în muncă.

Organizat de

Agenda evenimentului

09:00

Primire participanți

09:30

Cuvânt de deschidere

09:45

Educație și formare rutieră. Infrastructura rutieră.

10:00

Prezentare Prefectura Prahova

10:15

Prezentare Prefectura Brașov

10:30

Prezentare Primăria Bușteni

10:45

Prezentare Direcţia Rutieră din I. G. P. R.

11:00

Prezentare Ministerul Transporturilor

11:15

Prezentare Ministerul Economiei Antreprenoriatului și Turismului

11:30

Prezentare Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

11:45

Prezentare CPPI

12:30

Masa de prânz

13:30

Demonstrație în loc public

Intervenția în caz de accident cu 2 victime. Descarcerare, stingere incendiu, acordare prim ajutor.

09:00

Managementul Riscurilor: SSM & Conexe

Standarde importante aplicabile Evaluarea riscurilor: abordare, metodologii Se vor prezenta metodologi și tehnici de analiză și evaluare a riscurilor din domenii precum: securitatea muncii, securitatea instalațiilor tehnologice, securitatea mașinilor, securitatea în industriile cu risc mare de incendiu, explozie, securitatea în executarea lucrărilor de montaj, securitatea și eficiența energetică etc. Plan de măsuri de prevenire și protecție (incl. ergonomie, EIP etc.) Alocarea resurselor. Urmărirea implementării PPP Instruirea suficientă și adecvată

11:30

Pauza de cafea

11:45

Metodologii eficiente de analiză și evaluare a riscurilor

14:00

Masa de prânz

15:00

Workshop / Atelier de lucru (Discuții libere, întrebări, concluzii)

16:30

Înmânarea diplomelor de participare

Moderatori

Adrian ISPĂȘOIU

Președinte ARSSM

TAXA PARTICIPARE

650 RON

  • Taxa de participare include: accesul în sala de conferințe, materiale, coffebreak, masa de prânz. Taxa de participare NU include cazarea.