De ce să participi?

În cadrul workshop-ului vom prezenta SERVICIILOR EXTERNE soluţiile concrete, tehnice şi funcționale pe care le oferă aplicația SSM.ro ca modalitate de punere în practică a noilor reglementări aduse Legii 319/2006 prin promulgarea Legii 208/ 22.07.2021 , (privind utilizarea semnăturii electronice avansate sau semnăturii electronice calificate, însoțite de marca temporală electronică sau marca temporală electronică calificată și sigiliul electronic calificat al angajatorului în domeniul relațiilor de muncă și pentru modificarea și completarea unor acte normative - în special privind activitatea de securitate şi sănătate în muncă- HG 1425/2006). Scapă de pixul cu pastă - semnează electronic cu certificat calificat la distanță, direct prin platforma SSM.ro si alege sa treci in era digitala activitatea de SSM/PSI/HR


Care sunt beneficiile participării la workshop-ul privind utilizarea aplicației SSM.ro?

Participarea la workshop familiarizează SERVICIILE EXTERNE cu noile modificari legislative aduse odata cu legea digitalizari activitatii de SSM/HR precum si cu etapele, conținutul și modul de utilizare al platformei SSM.ro. Durata workshop-ului va fi de 3 ore și este împărțita în 3 părți: I. In prima parte a workshop-ului vor fi oferite explicații privind modificarile aduse la legea 319/206 și hg 1425/2006 prin apariția legii digitalizării 208/22.07.2021, precum și modul de implementare în companii. II. În partea a doua se vor expune soluții concrete, privind avantajele digitalizării activităţii de SSM /PSI /HR , timp în care participanții se vor familiariza cu etapele, conținutul și modul de utilizare al aplicației SSM.ro, respectiv înscriere, logare, încărcarea documentelor, generarea documentelor, instruirea lucrătorilor, testarea cunostintelor, semnarea electronică a documentelor, descărcarea, arhivarea documentelor, politicile GDPR, securitatea informațiilor stocate în platformă si nu în ultimul rând modalitatea de punere la dispozitia organelor competente a documentelor necesare efectuării unui control (în special ITM) III. Partea a treia a workshop-ului este interactivă, participanții având posibilitatea de a adresa întrebări pentru clarificarea unor eventuale aspecte insuficient înțelese.

Cum se va desfășura workshop-ul?

Workshop-ul se va desfășura ONLINE pe platforma Conferinte.ro. În ziua workshop-ului ( 03.11.2021 ) veţi primi la ora 09.00 un email cu link-ul de acces (vă rugăm să verificați şi în Spam). Este recomandat să participați la workshop de pe laptop sau PC folosind ultima versiune de browser Google Chrome sau Mozilla Firefox.


Cum se efectuează înscrierea la workshop?

Orice reprezentant al unui SERVICIU EXTERN se poate înscrie GRATUIT prin accesarea butonului inscriere si completarea datelor de identificare în formularul online . Dupa inscriere se primeste un email de confirmare pe adresa inregistrata in formular.

Grup WhatsApp

Vă invităm să vă înscrieți și în grupul de Whatsapp SSM.ro - digital - dedicat serviciilor externe prin accesarea acestui link (Comunitatea specialiștilor din România în Securitate și Sănătate în Muncă/ Prevenirea și Stingerea Incendiilor.)


Organizat de platforma SSM.ro

Agenda evenimentului

10:00

drd. ing. Petrică Mureșan

C.E.O - Platforma SSM.ro

jr. specialist hr. Diana Lupu

Business Account Manager

DIGITALIZAREA ACTIVITĂȚII DE SSM /PSI / HR - conform Legii 208/2021 -pentru serviciilor externe

Expunere privind noile MODIFICARI aduse de Legea 208 /2021 si HG 1425/2006 activitatii de SSM/ PSI/HR. Solutii practice privind implementarea digitalizarii in companii - platforma SSM.ro

Invitati

drd. ing. Petrică Mureșan

C.E.O - Platforma SSM.ro

jr. specialist hr. Diana Lupu

Business Account Manager

Daniela Cireașă

Senior Partener NeoPrivacy Romania, Specialist GDPR

Parteneri

Trecutul este scris pe hartie -Prezentul il scriem împreuna DIGITAL