Evenimentul se va desfășura în sală cu participare fizicăHOTEL DELTA - sala Toma Caragiu

Tulcea, str. Isaccei nr. 2

Descriere eveniment

Evenimentul se adresează angajatorilor, lucrătorilor din domeniul securității și sănătății în muncă / relațiilor de muncă / serviciilor de prevenire și protecție interne și externe, își propune punerea în discuție a noilor prevederi legale aduse de modificarea / completarea Codului Muncii, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 și a H.G. nr. 1425/2006 privind normele de aplicare a legii.


Dezbaterile privind modificarea actelor normative aduse prin Legea nr. 208/2021 și H.G. nr. 259/2022 vor avea ca invitați pe dl. Dantes Nicolae BRATU (Inspector General de Stat al Inspecției Muncii), dl. Alexandru Cristian IORDAN (Inspector Șef, ITM Tulcea), d-na Constanța ARSENIE (Inspector Șef Adj. SSM, ITM Tulcea) și dl. Ciprian MADAR (Inspector Șef Adj. RM, ITM Tulcea), cărora se vor alătura și lectori precum dl. Petrică MUREȘAN (fondator și C.E.O. – SSM.ro), d-na Mihaela COLESNIC (Tax & Legal Manager - Romanian Software), dl. Andrei MARCU (Business Development Manager - Romanian Software) și dl. Alexandru FICU (Business Development Manager - Namirial, România).De ce să participi?

Pentru a-ți actualiza, dezvolta și perfecționa cunoștințelele și competențele profesionale, pentru a afla mai multe despre noile reglementări din domeniul securității și sănătății în muncă și pentru a experimenta soluțiile practice legate de procesele de digitalizare din domeniul securității și sănătății în muncă.


Sunt utile si necesare competentele legate de digitalizare?

Raspunsul îl veți afla cu prilejul primei discuții pe care o veți avea cu angajatorii / partenerii dumneavoastră, în legatura cu această temă.


La acest seminar vor fi analizate, prin comparație, modificările introduse prin noua legislație față de prevederile vechilor acte normative. Acest seminar este deosebit de important pentru orice organizație, instituție publică sau agent economic care are obligația de a implementa și cunoaște un sistem de gestiune al activitații de SSM, PSI și HR, corect din punct de vedere legislativ.


Adesea, modificările legislative îți afectează munca, productivitatea sau procesele interne. Așadar, dezbatem pe larg principalele provocări legislative care au avut un impact major în prima parte a anului 2023, venim cu soluții și analizăm cum putem rămâne în conformitate cu legislația cu ajutorul tehnologiilor HR.


La finalul evenimentului fiecare participant va primi o diplomă de participare precum și modele și procedurile necesare pentru trecerea activității de SSM, PSI și HR, de la formatul pe hârtie la cel digital.

Cum se efectuează înscrierea la seminar?

Orice persoană interesată se poate înscrie la acest seminar prin accesarea butonului Înregistreză-te și completarea datelor în formularul online.


După înscrierea online se va primi, în cel mai scurt timp, un email cu o factura proforma.


După ce avem confirmarea băncii privind achitarea taxei de înscriere din factura proforma, veți primi un email de confirmare pe adresa folosită în autentificarea pe conferinte.ro.
Taxă de participare

se achită prin transfer bancar / ordin de plată

400 RON + TVA

  • în contul: RO22BRDE390SV58379183900 sau RO83TREZ6715069XXX012885
    titular: SC Cursuri Sud Vest SRL
    detalii plată: Taxa de participare Seminar SSM Tulcea 26 Iunie 2023

Invitați

Dantes Nicolae BRATU

Inspector General de Stat – Inspecția Muncii (IM)

Alexandru Cristian IORDAN

Inspector Șef, ITM Tulcea

Constanța ARSENIE

Inspector Șef Adj. SSM, ITM Tulcea

Ciprian MADAR

Inspector Șef Adj. RM, ITM Tulcea

Lectori

Petrică MUREŞAN

C.E.O - Platforma SSM.ro

Mihaela COLESNIC

Tax & Legal Manager - Romanian Software

Andrei MARCU

Business Development Manager - Romanian Software

Alexandru FICU

Business Development Manager - Namirial, Romania

Eveniment organizat de

Parteneri