Evenimentul se va desfășura în sală cu participare fizică

Hotel BOAVISTA, Salon Imperial

Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A, Timişoara

Descriere eveniment

Evenimentul se adresează angajatorilor, lucrătorilor din domeniul securității și sănătății în muncă / relațiilor de muncă / serviciilor de prevenire și protecție interne și externe, își propune punerea în discuție a noilor prevederi legale aduse de modificarea / completarea Codului Muncii, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 și a H.G. nr. 1425/2006 privind normele de aplicare a legii.


Dezbaterile privind modificarea actelor normative aduse prin Legea nr. 208/2021 și H.G. nr. 259/2022 vor avea ca invitați pe dl. Dantes Nicolae BRATU (Inspector General de Stat al Inspecției Muncii), dl. Pavel KASAI (Inspector Șef, ITM Timiș) și dl. Rolf Athalvin LUPU (Inspector Șef Adj. SSM, ITM Timiș), cărora se vor alătura și lectori precum dl. Petrică MUREȘAN (fondator și C.E.O. – SSM.ro), dl. Adrian DINCULESCU (Managing Director - Namirial, România) și d-na Diana LUPU (HR Manager - Consultia, România).
De ce să participi?

Pentru a-ți actualiza, dezvolta și perfecționa cunoștințelele și competențele profesionale, pentru a afla mai multe despre noile reglementări din domeniul securității și sănătății în muncă și pentru a experimenta soluțiile practice legate de procesele de digitalizare din domeniul securității și sănătății în muncă.


Sunt utile si necesare competentele legate de digitalizare?

Raspunsul îl veți afla cu prilejul primei discuții pe care o veți avea cu angajatorii / partenerii dumneavoastră, în legatura cu această temă.


La acest seminar vor fi analizate, prin comparație, modificările introduse prin noua legislație față de prevederile vechilor acte normative. Acest seminar este deosebit de important pentru orice organizație, instituție publică sau agent economic care are obligația de a implementa și cunoaște un sistem de gestiune al activitații de SSM, PSI și HR, corect din punct de vedere legislativ.


La finalul evenimentului fiecare participant va primi o diplomă de participare precum și modele și procedurile necesare pentru trecerea activității de SSM, PSI și HR, de la formatul pe hârtie la cel digital.

Cum se efectuează înscrierea la seminar?

Orice persoană interesată se poate înscrie la acest seminar prin accesarea butonului Înregistreză-te și completarea datelor în formularul online.


După înscrierea online se va primi, în cel mai scurt timp, un email cu o factura proforma.


După ce avem confirmarea băncii privind achitarea taxei de înscriere din factura proforma, veți primi un email de confirmare pe adresa folosită în autentificarea pe conferinte.ro.
Taxă de participare

se achită prin transfer bancar / ordin de plată

400 RON

  • în contul: RO66BRDE390SV59321143900 sau RO83TREZ6715069XXX012885
    titular: SC Cursuri Sud-Vest SRL
    detalii plată: Taxa de participare Seminar SSM Timișoara 21 Septembrie 2022

Invitați

Dantes Nicolae BRATU

Inspector General de Stat – Inspecția Muncii (IM)

Pavel KASAI

Inspector Șef, ITM Timiș

Rolf Athalvin LUPU

Inspector Șef Adjunct SSM, ITM Timiș

Lectori

Petrică MUREŞAN

C.E.O - Platforma SSM.ro

Adrian DINCULESCU

Managing Director - Namirial, România

Diana LUPU

HR Manager - Consultia, România

Eveniment organizat de

Parteneri