Evenimentul se va desfășura în sală cu participare fizică

Hotel Continental Forum

Oradea, Aleea ștrandului nr.1

Descriere eveniment

Evenimentul se adresează angajatorilor, lucrătorilor din domeniul securității și sănătății în muncă / serviciilor de prevenire și protecție interne și externe, își propune punerea în discuție a noilor prevederi legale aduse de modificarea / completarea Codului Muncii, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 și a H.G. nr. 1425/2006 privind normele de aplicare a legii.


Dezbaterile privind modificarea actelor normative aduse prin Legea nr. 208/2021 și H.G. nr. 259/2022 îl vor avea ca invitat pe dl. Dantes Nicolae BRATU (Inspector General de Stat al Inspecției Muncii), căruia i se vor alătura dl. Marius ROTAR (Inspector Șef, ITM Bihor), dl. Nicolae HODUT (Inspector Șef Adj. SSM, ITM Bihor), dl. Petrică MUREȘAN (fondator și C.E.O. – SSM.ro), precum și dl. Adrian DINCULESCU (Managing Director - Namirial, Romania).
De ce să participi?

Pentru a-ți actualiza, dezvolta și perfecționa cunoștințelele și competențele profesionale, pentru a afla mai multe despre noile reglementări din domeniul securității și sănătății în muncă și pentru a experimenta soluțiile practice legate de procesele de digitalizare din domeniul securității și sănătății în muncă.


Sunt utile si necesare competentele legate de digitalizare?

Raspunsul îl veți afla cu prilejul primei discuții pe care o veți avea cu angajatorii / partenerii dumneavoastră, în legatura cu această temă.


La acest seminar vor fi analizate, prin comparație, modificările introduse prin noua legislație față de prevederile vechilor acte normative. Acest seminar este deosebit de important pentru orice organizație, instituție publică sau agent economic care are obligația de a implementa și cunoaște un sistem de gestiune al activitații de SSM, PSI și HR, corect din punct de vedere legislativ.


La finalul evenimentului fiecare participant va primi o diplomă de participare precum și modele și procedurile necesare pentru trecerea activității de SSM, PSI și HR, de la formatul pe hârtie la cel digital.

Cum se efectuează înscrierea la seminar?

Orice persoană interesată se poate înscrie la acest seminar prin accesarea butonului Înregistreză-te și completarea datelor în formularul online.


După înscrierea online se va primi, în cel mai scurt timp, un email cu o factura proforma.


După ce avem confirmarea băncii privind achitarea taxei de înscriere din factura proforma, veți primi un email de confirmare pe adresa folosită în autentificarea pe conferinte.ro.
Taxă de participare

se achită prin transfer bancar / ordin de plată

400 RON

  • în contul: RO66BRDE390SV59321143900 sau RO83TREZ6715069XXX012885
    titular: SC Cursuri Sud-Vest SRL
    detalii plată: Taxa de participare Seminar SSM Oradea 21 Iulie 2022

Agenda evenimentului

09:30

Dantes Nicolae BRATU

Inspector General de Stat – Inspecția Muncii (IM)

Marius ROTAR

Inspector Șef, ITM Bihor

Nicolae HODUT

Inspector Șef Adjunct, ITM Bihor

11:30

PAUZĂ

12:00

Petrică MUREŞAN

C.E.O - Platforma SSM.ro

Soluții inteligente integrate în Platforma SSM.ro, aplicabile în digitalizarea activității de SSM & HR

De la alternativa legală la implementarea efectivă a soluțiilor digitale în propria companie

Invitați

Dantes Nicolae BRATU

Inspector General de Stat – Inspecția Muncii (IM)

Marius ROTAR

Inspector Șef, ITM Bihor

Nicolae HODUT

Inspector Șef Adjunct, ITM Bihor

Petrică MUREŞAN

C.E.O - Platforma SSM.ro

Adrian DINCULESCU

Managing Director - Namirial, Romania

Eveniment organizat de

Parteneri