TRANSMISIUNE LIVE

Cele doua seminare sunt programate sa inceapa in data de 12 iulie 2023, de la ora 10.00 si de la ora 13.15. Evenimentele se pot viziona LIVE apasand butoanele de mai jos la ora inceperii.

Te rugam sa intri in cont pentru a accesa trasmisia live.

Organizator

Punctul Focal EU OSHA - România

Despre Seminarul Național Online “Roboții. Beneficii & Provocări. O abordare multidisciplinară”


Seminarul Național Online “Roboții. Beneficii & Provocări. O abordare multidisciplinară” este organizat de Punctul Focal al Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU OSHA) – România și Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” (INCDPM) - București, în parteneriat cu Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă (ARSSM).

 

În cadrul evenimentului va avea loc și proiecția filmului documentar “Before the Bridge” (“Înainte de a fi prea târziu”) premiat de EU OSHA - HWFA 2018, pe care vi-l propunem într-o nouă abordare determinată de actualul context socio-economic din România și din lume, în general.  

 

Ne dorim astfel o dezbatere liberă privind perspectiva asupra unei lumi a viitorului dominate de roboți și vă prezentăm o serie de opinii privind efectele robotizării în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă precum și consecințele socio-economice asociate acestui proces.

 

Vom încerca să identificăm în ce măsură suntem capabili să utilizăm beneficiile progresului tehnologic reușind, în același timp, să facem față provocărilor ce vin implicit odată cu utilizarea celor mai avansate tehnologii.

 

În esență, webinar-ul își propune să investigheze cum vom putea depăși provocările lumii de azi a muncii cu scopul de a salva lumea noastră de mâine, păstrând factorul uman în centrul tuturor preocupărilor legate de progresul tehnologic fără precedent ce caracterizează în prezent societatea în care trăim și ne desfășurăm activitatea. 

   

Nu în ultimul rând, ne dorim ca seminarul să aibă un caracter interactiv și vă invităm să împărtășiți cu noi expertiza și opiniile Dvs.

 

Vă mulțumim anticipat pentru interesul față de evenimentul nostru și sperăm că participarea Dvs. la acest webinar va constitui o experiență utilă în activitatea pe care o desfășurați precum și o temă mai mult decât necesară de reflecție asupra lumii în care trăim!  


Despre Seminarul Național Online „ESENER 2019 (European Survey on New and Emerging Risks) - Update 30 martie 2022. Managementul riscurilor psihosociale în întreprinderile mici și mijlocii”