Evenimentul se va desfășura cu participare fizică la


Chalet Wiese

Strada Poiana lui Catepu 8, Poiana Brașov




Evenimentul constă în două seminarii informative și sesiune de întrebări și răspunsuri susținute de Dr. Lidia Cremer și Nutriționist-Dietetician Oana Roxana Pruneanu pe tema Boala celiacă și Dieta fără gluten. Pe lângă acestea, ne vom delecta cu o serie de alimente fără gluten, pregătite și oferite de partenerii de la Orgran Romania, No Gluten Sugar și Zoygli Free. 

Speakeri

Dr. Lidia Cremer, PhD

Cercetǎtor științific, Formator Consultant in nutriție Intoleranțe alimentare, Dieta fǎrǎ gluten

Oana-Roxana Pruneanu

Nutriționist – dietetician, Fondator meniucurat.ro

Amândouǎ lucrăm în sprijinul comunității pacienților celiaci, având atât perspectiva profesională medicală, cât și experiența proprie a acestei afecțiuni.

Colaborarea începută în 2016, ne-a adus numeroase evenimente realizate cu succes până acum.

Agenda evenimentului

11:00

Primirea participanților

11:15

Dr. Lidia Cremer, PhD

Cercetǎtor științific, Formator Consultant in nutriție Intoleranțe alimentare, Dieta fǎrǎ gluten

12:30

Pauză și gustări oferite de parteneri

14:00

Pauză, preparate proaspete și gustari oferite de parteneri

14:45

Prezentări produse proprii fără gluten: Orgran Romania, No Gluten Sugar și Zoygli Free

15:15

Sesiune de întrebări și răspunsuri

16:00

Concluzii

Bilete

Detalii în formularul de înregistrare

Parteneri