Organizator

Evenimentul se va desfășura în sală cu participare fizicăHotel ARO PALACE

Brașov, Bulevardul Eroilor 27

Parteneri GOLD

𝐂𝐚𝐮𝐭̗𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐚❓


🎯 Arena Ursilor - locul unde ideile devin afaceri și visele prind viață! 🎯

Ești gata să faci primul pas spre transformarea ideii tale într-un succes antreprenorial?


𝐀𝐢 𝐮𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭-𝐮𝐩 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐢𝐞𝐧𝐭, 𝐨 𝐢𝐝𝐞𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐌𝐕𝐏- 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐦𝐮𝐦 𝐕𝐢𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐬̗𝐭𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐢𝐚𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐟𝐚𝐭̗𝐚̆? 𝐀𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐞𝐬̗𝐭𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐫𝐞𝐧𝐚 𝐔𝐫𝐬𝐢𝐥𝐨𝐫!🏆


Inscrie-te și susține afacerea ta în fata "ursilor" - un juriu profesionist care îți validează afacerea în fata audientei. Folosește acest formular: https://forms.gle/YXqjCzxhx8vUAZmo6


ARENA URȘILOR powered by ProAfaceri Romania este un pre-accelerator de afaceri dezvoltat la Brasov. Ne dorim să încurajam antreprenoriatul, sa motivam antreprenorii sa își expună proiectele de afaceri și să găsească sprijin pentru dezvoltarea lor, dar si sa conectam mediul de afaceri cu resurse, oportunitati, mentori, piete. Arena Ursilor a fost organizata prima oara la Brasov în anul 2010 de catre JCI Brasov si continua sa susțină antreprenorii ai azi. Este un eveniment de public pitching cu finantari de tip seed și early-stage pentru proiecte antreprenoriale aflate la început.


Avem în vedere 3 domenii: IT, Tehnologie si Mediu si oferim acces la aceste verticale de business, mentori, finantatori, modele de afaceri.


În zona de acces in sala va avea loc o expoziție de tehnologie (robotica) susținută de catre tinerii de la Learnex Brasov sub conducerea Silviei Pohrib https://learnex.ro/.


Alegem 3 proiecte pe care le vom premia cu sprijinul sponsorului principal - BCR


  • Premiul 1 - 2000 euro
  • Premiul 2 - 1000 euro
  • Premiul 3 - 500 euro


Folosește acest formular pentru a te inscrie ca aplicant: https://forms.gle/YXqjCzxhx8vUAZmo6 

În plus, invitam sponsori interesati de implicarea intr-un astfel de mecanism antreprenorial sa fie alături cu beneficii financiare și non-financiare pentru participanti și organizatori.

Participarea la eveniment și înscrierea la concurs sunt gratuite! Ne vedem la Brasov, Hotel Aro Palace, bd Eroilor, nr 27, sala Europa.


Recomandam tuturor participanților, dar si altor persoane interesate sa își protejeze ideile de afaceri folosind serviciul OSIM denumit "PLICUL cu Idei", un serviciu rapid și ieftin care le asigura preemțiune asupra ideii de afaceri. Detalii aici: https://www.osim.ro/plicul-cu-idei.


Vino eveniment! Vei gasi educatie antreprenoriala, trenduri pentru afacerile viitorului, solutii de finantare, networking valoros si multe informatii utile si interesante. Participă si sustine o idee de afaceri, gaseste viitori parteneri de afaceri sau ofera sprijin unor startupuri.

Agenda evenimentului

17:00

Primirea invitaților, participanților, “urșilor”

17:30

Începerea evenimentului, prezentarea conceptului, prezentarea partenerilor, urșilor, prezentarea regulilor de desfășurare

18:00

Începerea susținerii prezentărilor (pitch) în format: max 10 minute prezentare + max 10 minute Q&A

19:30

Pauză de networking. Jurizarea prezentărilor de către “urși”. Acces la zona expo

20:20

Anunțarea rezultatelor și înmânarea premiilor

(Locul 1 – 2000 euro, Locul 2 – 1000 euro, Locul 3 – 500 euro) și a cadourilor în obiecte și vouchere de servicii.

20:30

Prezentarea partenerilor și închiderea evenimentului

20:40

Networking liber și degustare de vinuri marca Vinul Dragonului (o marcă de vinuri nouă aparținând unui antreprenor brașovean)

Juriul (urșii)

format din profesioniști în antreprenoriat, finanțări și mentorat de afaceri

Sergiu Nichiforov

Director Agenție BCR

Sorin Bâscă

Expert Contabil și Antreprenor

Bogdan MICU

Antreprenor în energie verde

Petrică MUREŞAN

CEO Platforma SSM.ro