Evenimentul constă în
două seminarii informative și
sesiune de întrebări și răspunsuri susținute de Dr. Lidia Cremer și Nutriționist-Dietetician Oana Roxana Pruneanu pe tema
Boala celiacă și Dieta fără gluten. Pe lângă acestea, ne vom delecta cu o serie de
alimente fără gluten, pregătite și oferite de partenerii de la
Orgran Romania, No Gluten Sugar și Zoygli Free.
Înscrierea este confirmată după completarea acestui formular și plata taxei de participare.
- 220 lei/persoana - Early Bird până pe 15 mai // 250 lei/persoana - între 16-22 mai
- 320 lei/familie 2 adulți - Early Bird până pe 15 mai // 350 lei între 16-22 mai
- 50 lei/Copil >10 ani - până pe 22 mai (cu precizarea numelui complet)
- 150 lei/student (Medicina, Nutriție-Dietetica), cu document doveditor trimis pe mail - pana pe 22 mai, în limita celor 10 locuri disponibile
Vom folosi aceste date exclusiv pentru a vă informa cu detaliile logistice legate de eveniment.